Wild Destillery Fuck det er godt vodka 40%

Wild Distillery
Fuck det er godt vodka

Distilleri: Wild Distillery - Bornholm
Destilleret: 5 gange
Styrke: 40%

Det grafiske udtryk er et resultat med Poul Pava (Kunstmaler og kunsthåndværker), og vodkaflaske adskiller sig fra noget man har set tidligere ved at være både sprudlende i sit udtryk og lettere provokerende i sin titel.
"Fuck det er godt Vodka"

Henrik Nerst (Master Distiller hos Wild Distillery) og Poul Pava har kendt hinanden i en årrække, hvor de begge har været erhvervsdrivende restarantører på øen Bornholm.

Poul Oava fortæller om hans initiativ til samarbejdet: Jeg gik ned til Henrik på hans mikro-destilleri og spurgte, om jeg ikke skulle lave designs til nogle af hans produkter.
Henrik er perfektionist, og jeg er nok lidt vild. Mit første forslag til en titel var: "Inviter en ven hvis du har en, eller endnu bedre drik det selv".
Poul Pava fortæller endvidere om deres samarbejde: Jeg vendte tilbage til Henrik med forslaget: "Fuck det er godt vodka", og det var Henrik med på. Henrik mente også, at vi trænger til humor i disse tider.

Vodkaen er jo produceret på Bornholm og den smager fantastisk - Så "Fuck det er godt vodka" kunne ikke være mere dækkende.

Henrik er pertenlig med sine ting og jeg nok lidt mere vild og det er disse to egenskaber der gør, at vi har arbejdet godt sammen. Og for at være helt ærlig så troede jeg egenligt ikke helt på, vi kunne enes omkring dette setup.

Med det er gået godt, så længe Henrik har fået lov at styre skibets retning, ellers var vi nok stødt på grund for længst.

300,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer