Pierre Ferrand Reserve Grande Champagne Cognac 42,3%

Pierre Ferrand Reserve
Cognac Grande Champagne - 1er Cru de Cognac

Det lille store hus:
Med stor stolthed har jeg passet det lille, men ærværdige House of Ferrand i de sidste 28 år. Jeg tager denne ære alvorligt.
Ferrands rødder i Cognac strækker sig tilbage over tre århundreder, med et ry for kreativitet og ekspertise, der fortsætter med at drive os i dag. Vi stræber efter perfektion og producerer kun Cognac Pierre Ferrand i små mængder. Vi tror, ​​det er grunden til, at vores lille firma har gjort så stort et indtryk. Cognac-elskere verden over er enige og besøger os for at se "Little Great House" personligt.

Al Pierre Ferrand cognac er klassificeret som Premier Cru de Cognac, fordi vi kun bruger de allerbedste Grande Champagne de Coganc druer. Vi dobbeltdestillerer vores cognac i 25 hektoliter pot-still og modner den udelukkende på små tønder ved hjælp af vores århundrede gamle 'elevage'-metode, jeg mestrede i løbet af 20 år. Det tager et helt år at frigive hvilket andet skib om få timer. Det er sådan, vi sikrer en sjælden, autentisk smag, der svarer til navnet Ferrand.

A.Gabriel - Master Blender på Chateau de Bonbonnet

550,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Pierre Ferrand Reserve
Cognac Grande Champagne - 1er Cru de Cognac

Pierre Ferrand Reserve er udelukkende produceret med Cognac Grande Champagne druer, betragtet som de allerbedste i mere end 300 år.
Double Cask
For længe siden brugte Cognac-producenter en række forskellige fade til at skabe en fascinerende række af smag og kompleksitet. Reserve Pierre Ferrand genopliver denne glemte tradition og lagres først på klassiske cognacfade og modnes yderligere på Banyuls-fade. Denne gamle teknik skaber en enestående Cognac, der fremhæver de utallige stemninger i den legendariske "Rancio Charantais" med aromaer af nødder, svesker og krydderier.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: