Lafite Rothschild Armagnac Vielle Reserve

Blandt de skatte, som kan findes og smages på Chateau Lafite Rothschild, er der deres "Reserve de Lafite Armagnac".
Som en del af livsstilen på Chateau har familien altid beholdt og serveret fremragende og sjældne spiritus. De beholdt disse gamle relikvier for deres venner og slægtninge, men de var ikke i stand til at holde på denne hemmelighed længe og snart, ligesom for "Tres Vieille Reserve Cognac", blev de bedt om at stille et par flasker af deres Armagnac til rådighed for marked.
I samarbejde med et udvalg af vignerons og destillatører i regionen og rådgivet af de fineste kendere af Armagnac, har Lafite-teamet i mange år omhyggeligt udvalgt "stykker" (fade i Armagnac) af, hvad de mente var nogle af de bedste reserver i området.
Stil, kontinuitet og måske det lille ønske om ikke at gøre som alle andre, fik dette team til at foretrække at komponere en blanding af flere kvaliteter og flere årgange, og dermed skabe et unikt produkt, som ville bære Lafite Rothschild-navnet. Ideen bag denne Armagnac var enkel at udtrykke: "det bedste for Lafite". Men at realisere denne idé var ikke let. Det tog tid og omhu, og de håber, at de ikke er for langt "fra målet", og at Armagnac "Tres vieille Reserve de Lafite Rothschild" vil slutte sig til Cognac of Lafite i kabinettet hos mange kendere rundt om i verden.

17.000,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer