Provolo Gino Veneto IGT 2022

Siden 1927 har Provolo arbejdet på denne jord og produceret vin.
Vores vinmarker og vores hus er beliggende i hjertet af den kuperede dal Mezzane, en lille by et par kilometer øst for Verona, der har været i stand til at holde sin landlige identitet intakt. Området omkring Verona - en by med tusind års historie - består af bølgende bakker, der som de vi giver plads til Alperne mod nord og den pragtfulde Gardasøen mod vest. Denne meget specielle kombination af geografisk position og mikroklima har altid fremmet historisk, kunstnerisk og produktiv udvikling.
Vin kald af disse lande har været berømt siden romertiden; fra den fjerne æra til i dag er den indviklede mosaik af vinmarker, der udgør landskabet, ikke holdt op med at fortrylle rejsende og give ganer ekstraordinære vine som den berømte amarone.

125,00DKK
  • Køb 6 eller flere til 85,00DKK pr stk.
Lager: På lager
Beskrivelse

I tre generationer, dag efter dag, høst efter høst, har vi lært om vin og dens fine balance med miljøet. Fra far til søn uden nogensinde at tvinge tid og natur, har vi lært at tage sig af vores arbejde på land og i kælderen med samvittighedsfuldhed og opmærksomhed.
Vi har set fødslen og væksten af vores vine, og med dem er bevidstheden blevet født og øget, at den rette balance mellem kompleksitet, struktur og levetid er en kvalitet, der går langt ud over tal.

Deling af et glas vin er den første og ældste gestus af gæstfrihed af vores bonde kultur, af denne grund dørene til vores vingård vil altid være åbne for dem, der ønsker at komme og røre den alvor og lidenskab i vores arbejde.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: