A.H. Riise Caramel Cream Liqueur Rum & Sea Salt

"Tag på en spændende smagsrejse med A.H. Riise Caramel Cream Liqueur Rum & Sea Salt.

Denne fortryllende likør er en hyldest til en af de mest entreprenante danskere, Albert Heinrich Riise, der i årene 1838 til 1878 med succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas.

Likøren har en dyb forankring i A.H. Riise X.O. Reserve Rum, der er blandet med frisk fløde og karamel og afsluttet med et strejf af ægte havsalt. Resultatet er en likør med en blød, romagtig smag og en fyldig karamelsmag, der afsluttes med en pikant, let og frisk saltet eftersmag.

Duft: Når du nærmer dig denne likør, vil du opleve lette noter af rom og velkendt flødekaramel, der vækker dine sanser.

Smag: Ved første slurk vil du blive forført af den lækre flødesmag med en undertone af mint, efterfulgt af en mere afdæmpet kaffetone, og til sidst en svag saltet afslutning. Hver smagsoplevelse er en rejse i sig selv.

Eftersmag: Efter du har nydt likøren, vil du blive mødt af en varm romnote med en fyldig flødenote, hvor spor af egetræet fjernt kan anes. Det er som en harmonisk og langvarig symfoni af smag.

A.H. Riise Caramel Cream Liqueur Rum & Sea Salt er den perfekte følgesvend til dine særlige øjeblikke. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller overraske en ven med en uforglemmelig smagsoplevelse, så vil vores likør tage dine smagsløg med på en rejse til det caribiske paradis.

180,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer