Val d´oca Prosecco Superiore DOCG Extra Brut

Denne prosecco er lavet 100% på Glera druen og kommer fra Veneto regionen, nærmere byen Colbertaldo som ligger i Valdobbiandene DOCG område. Proseccoen fra producenten Val d´oca er lavet på charmatmetoden hvilket betyder at anden gæringen foregår i en lukket tryktank. Det får proseccoen til at blive mere frugtig i duften samt raffineret og frisk i smagsindtrykket. Dens restsukker ligger på 17 g/l.

150,00DKK
Lager: På lager På lager
Beskrivelse

Denne prosecco er lavet 100% på Glera druen og kommer fra Veneto regionen, nærmere byen Colbertaldo som ligger i Valdobbiandene DOCG område. Proseccoen fra producenten Val d´oca er lavet på charmatmetoden hvilket betyder at anden gæringen foregår i en lukket tryktank. Det får proseccoen til at blive mere frugtig i duften samt raffineret og frisk i smagsindtrykket. Dens restsukker ligger på 17 g/l.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: