Kopke Colheita 1981 Port

Kopke Port
Colheita 1981 - Aftappet: 2020

Håndplukket på det optimale tidspunkt, afstilkes druerne, knuses og omdannes til vin gennem en proces med omhyggelig maceration for at udvinde deres farve, tanniner og aromaer, forstærket ved konstant kærning under gæringen. Dette foregår i kar (lagares) ved en kontrolleret temperatur (mellem 28-30°C), indtil den rette grad af sødme (baumé) er opnået. På dette tidspunkt tilsættes druebrandy for at skabe den endelige forstærkede vin. En vin af høj kvalitet, lavet af én enkelt høst. En Colheita vin modner på egetræsfade i perioder, der kan variere, dog aldrig mindre end 7 år. Det tappes derefter og sælges i overensstemmelse med markedets krav.

1.000,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
Beskrivelse

Kopke Port
Colheita 1981 - Aftappet: 2020

Håndplukket på det optimale tidspunkt, afstilkes druerne, knuses og omdannes til vin gennem en proces med omhyggelig maceration for at udvinde deres farve, tanniner og aromaer, forstærket ved konstant kærning under gæringen. Dette foregår i kar (lagares) ved en kontrolleret temperatur (mellem 28-30°C), indtil den rette grad af sødme (baumé) er opnået. På dette tidspunkt tilsættes druebrandy for at skabe den endelige forstærkede vin. En vin af høj kvalitet, lavet af én enkelt høst. En Colheita vin modner på egetræsfade i perioder, der kan variere, dog aldrig mindre end 7 år. Det tappes derefter og sælges i overensstemmelse med markedets krav.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: