Alta Gama Single cask 21 års rum Barbados

Denne rom stammer fra øen Barbados i det caribiske øhav. Den blev destilleret i et kontinuerligt kolonnedestilleringsapperart på en base af sukkerrørsmelasse, tilbage i 1999 på Foursquare Rum Distillery. Herefter blev rommen modnet i hele otte år på destilleriet og efterfølgende fragtet til England for yderligere modning. Rommen er blevet modnet i hele 21 år og er blevet tappet som single cask ved fadstyrke på 61 % alkohol. Der findes kun 210 eksemplarer af dette unikum.

1.250,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse
ESSENTIA 1 er den første enkeltfadsserie fra Alta Gama Rum. Den første bølge i serien består af tre enkeltfadsaftapninger fra henholdsvis Barbados, Venezuela og El Salvador. Hver enkelt er tappet ved fadstyrke uden tilføjet sukker, farve eller vand, hvilket forstærker de naturlige smage i modnede rom.
 
På næsen får du søde noter af kokosnød, ristet smør, blødt træ, flødekaramel og tørrede tropiske frugter. Rommen har nogle dejlige og afbalancerede smage, hvor du finder toffee, mandler og bløde tanniner. Eftersmagen tager dig til de hvide sandstrande på Barbados – så lang er den.
 
Prøv denne dejlige og uforstyrrede rom og oplev den sande essens af Barbados
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: