Ocho Las Aguilas Single Estate 2017
Ocho Las Aguilas
Single Estate 2017
"Single state"-oplevelsen
Agaverne til denne tequila kommer udelukkende fra "Rancho Las Àguilas"
Tequila Ocho Extra Añejo
Den er lavet af Carlos Camarena, en tredje generation af tequilero, der også laver El Tesoro og Tapatio. Ocho er lavet af agaver, der udelukkende er høstet fra en enkelt rancho. Dette fulgte konceptet i vinfremstilling af "single vineyard"-vine. "Sngle Rancho", "single estate" tequila er et unikt koncept i tequilaindustrien.
Navnet på ranchen "Ørnene" kommer af, at ørne plejede at have en rede i et af træerne på ranchen. Det er anden gang, der blev dyrket agave der, sidste gang var omkring 1965. Derefter blev den kun brugt til at dyrke græs og fodre kvæg.
"Las Aguilas" skråner let og er bakket i 2.057 meters højde. En lille procentdel af planterne på dette felt blev overladt til at dyrke quioten som en del af flagermusvenligt program, hvor Tequila Ocho er stolt af at deltage.
Tequila Ocho er lavet håndværksmæssigt i stil med tidens oast. De naturligt dyrkede agaver høstes kun, når de er ekstra modne, så den resulterende tequila er sød, koncentreret, kompleks og afbalanceret. Forarbejdningen af agaven til tequila sker langsomt og skaber i Ocho en intens "agave"-smag.
Denne ekstra añejo blev lagret mindst tre år i noak spærret brug 6-7 gange tidligere. Det blev gjort for at bevare så meget af agaveessensen uden at dække den med tøndernes egetræspåvirkning.
Ocho Las Aguilas
Single Estate 2017
"Single state"-oplevelsen
Agaverne til denne tequila kommer udelukkende fra "Rancho Las Àguilas"
Tequila Ocho Extra Añejo
Den er lavet af Carlos Camarena, en tredje generation af tequilero, der også laver El Tesoro og Tapatio. Ocho er lavet af agaver, der udelukkende er høstet fra en enkelt rancho. Dette fulgte konceptet i vinfremstilling af "single vineyard"-vine. "Sngle Rancho", "single estate" tequila er et unikt koncept i tequilaindustrien.
Navnet på ranchen "Ørnene" kommer af, at ørne plejede at have en rede i et af træerne på ranchen. Det er anden gang, der blev dyrket agave der, sidste gang var omkring 1965. Derefter blev den kun brugt til at dyrke græs og fodre kvæg.
"Las Aguilas" skråner let og er bakket i 2.057 meters højde. En lille procentdel af planterne på dette felt blev overladt til at dyrke quioten som en del af flagermusvenligt program, hvor Tequila Ocho er stolt af at deltage.
Tequila Ocho er lavet håndværksmæssigt i stil med tidens oast. De naturligt dyrkede agaver høstes kun, når de er ekstra modne, så den resulterende tequila er sød, koncentreret, kompleks og afbalanceret. Forarbejdningen af agaven til tequila sker langsomt og skaber i Ocho en intens "agave"-smag.
Denne ekstra añejo blev lagret mindst tre år i noak spærret brug 6-7 gange tidligere. Det blev gjort for at bevare så meget af agaveessensen uden at dække den med tøndernes egetræspåvirkning.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.