Ardbeg Anthology 13 års Islay Single Malt Whisky 46%

Ardbeg Antologi
13 år gammel Islay Single Malt Whisky

Et gribende garn:
En første for destilleriet og den første i denne antologisamling, denne spiritus er resultatet af en kamp mellem røg og sødt. Ardbegs umiskendelige karakter kæmper med rigdommen af ​​Sauternes-fadene. Inspireret af den sjældent sete Harpy - et bevinget udyr, der siges at bebo Islay - Denne flaske er en ode til det sjældneste og mest utrolige møde.

1.550,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Harpyens fortælling:
Lokalbefolkningen blev nervøse over mystiske forsvindinger.

Der er appetit på alt det sjældne i Ardbeg. Dugga, Head Warehousemen og nybegynder ornitolog, gør krav på de sjældneste møder, mens han sporer den formodede bevingede skyldige bag et undertøjstyveri.

Da han troede, at det var en fastboende kongeørn, der slog underbukserne, satte han Mull of Oa op for at få bugt med sagen. Men det, der skete, var at møde langt sjældnere end nogen fjerklædt fjer....

Kikkert og flaske sikkert gemt, den ørneøjede Dugga lå på lur. Pludselig gennemborede et skingrende skrig luften og uden varsel viste en vingespids sig. 'Folkene på destilleriet kommer aldrig til at tro mig', tænkte han. Og han havde ret.

Det var ingen ørn. Det var Harpy. Hovedet af et menneske og kroppen af ​​en ørn, siges at styre storme med dets vinger. Men som vi ved nu, er den mere interesseret i strømper end orkaner. Vender han tilbage til destilleriet, en flaske Ardbeg lighter, forbliver hans historie bare utroligt den dag i dag...

Whisky modnet på eftertragtede Sauternes-vinfade møder Ardbeg modnet i klassisk ex-bourbon. Aftappet som hyldest til det mindre plettede Islay-væsen er The Harpy Tale den første lækre udgave i Ardbeg Anthology Collection.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: