Ferrand Renegade Limited Edition no 3 48,2%

Ferrand Renegade Limited Edition nr. 3 2021
Eau de vie de vin 48,2%

Jamaica rumtønde:
For længe siden, før nutidens cognac AOC definitioner, blev cognac lagret i en række forskellige fadtyper, inklusive rumfade. Overraskende nok er praksis med at bruge rumfade blevet glemt og blev ikke inkluderet i den efterfølgende AOC-regulering. Derfor er vi nødt til at kalde det en Eau-de-vie og ikke en cognac. I årevis har vi udforsket historiske metoder, og er stolte over at kunne tilbyde denne lækre eau-de-vie fra en anden tid.

Udgave n. 3: Dobbeltmodnet egetræs- og jamaicanske rumfade:
På loftet af Ferrand-familiens herregård fra det 19. århundrede fandt vi en annonce fra 1912 i en avis kaldet "Le vrai cognac" for rumfade til salg til cognacproducenter. Elie Ferrand VIII handlede sin egen spiritus i den nærliggende havneby Bordeaux og var helt sikkert fascineret af "haut goût" af jamaicanske rum og potentialet for at udvikle en karakteristisk smagfuld eaux-de-vie i deres tønder. I dag husker gamle cognacproducenter stadig lagring af deres dyrebare cognac på rumfade.

Vi genopliver denne ærværdige teknik med vores karakteristiske dobbeltlagringsproces: Vores årgang 2011 lagres først på franske egetræsfade og modnes derefter yderligere på vores egne Plantation 1996 Jamaica HJC romfade. Destilleret på Jamaricas berømte Long Pond Distillery, denne roms tropiske frugt- og eksotiske krydderier, opfyldt i træet på hver bark, giver subtile eksotiske nuancer for at skabe en ægte original eau-de-vie brandy.

850,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Ferrand Renegade nr. 3
Limited Edition 48,2%

Oprindelse: Cognac - Frankrig
Single Cru: Grande Champagne
Råmateriale: Ugni Blanc druer
Årgang: 2011
Dobbelt modning:
Plantations Rum Jamaica - Long Pond Distillery HJC 1996 fade.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: