Rozès Tawny Very Old Port

1 liter - very old port wine

Denne meget gamle portvin er produceret af traditionelle portvinsdruer, der er dyrket i det demarkerede område i Douro. Portvinen har lagret mindst 40 år på egetræsfade.

Det er en utrolig elegant portvin med lys ravgul farve, intens og gennemtrængende duft af kaffe, tørret figen og muskatnød, en helt fantastisk fyldig og velafbalanceret smag samt en god og vedvarende eftersmag.

Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til desserter som f.eks. ristede figner med honning, men prøv den også til vildtretter som f.eks. agerhøne.

For at garantere ægtheden af denne unikke portvin er flaskerne blevet forseglet manuelt og stemplet med Rozès logoet.

1.995,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Rozès Very Old Tawny Port er en helt unik portvin, der oprindeligt blev ”glemt” i en tønde. Her lagrede den i ophøjet ro og modstod både krige og store orandringer gennem tiden. I dag, næsten 100 år senere, er portvinen stadig ”ung” med vitalitet, og den fylder os med en fornemmelse af mystik, skrøbelighed og nostalgi. Denne unikke portvin er ubeskrivelig, så i stedet for at forsøge at beskrive den, og i stedet for at bruge hvilke som helst illægsord, så vil vinen tale for sig selv. Først i duften, så i smagen og eftersmagen. Den vil med garanti efterlade enhver, der er så heldig at smage denne helt specielle udgave, med et stort og mindeværdigt indtryk

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer