Taylors Vintage 2017 Magnum 1,5 liter

Taylors Vintage 2017 i magnum.

Efter en våd 2016 startede året med kolde og tørre vinterforhold, hvor der var en femtedel mindre nedbør end det tredive-årige gennemsnit. Knopbruddet skete relativt tidligt, omkring den 10. marts. De tørre forhold fortsatte ind i foråret, og den varme vejret i april og maj opmuntrede en hurtig vækst af vinplanterne. De første tre uger af juni var ekstremt varme, hvilket forårsagede skader på de nye klasers i visse områder af Douro-dalen. Den tidlige vækstcyklus fortsatte, og værreaison begyndte omkring den 18. juni, en måned tidligere end året før. Bortset fra nogle tordenvejr og nedbør tidligt i juli, forblev forholdene tørre indtil udgangen af september, selvom temperaturerne for størstedelen af modningssæsonen var moderate. Som forventet modnede afgrøden meget tidligt og viste høje sukkerniveauer, hvilket førte til længere gæringsprocesser og meget effektiv farveekstraktion. Høsten begyndte på Taylor's Quinta de Vargellas den 1. september, den tidligste i en generation. Sidste gang, høsten blev registreret som startet så tidligt, var i 1945 - en af det 20. århundredes mest fremragende årgange - hvor den første frugt blev høstet den 3. september. Temperaturerne ved høsttidspunktet var milde, med kølige nætter, hvilket førte til afbalancerede gæringsprocesser og en fremragende farveekstraktion. Mosten var tæt og kendetegnet ved en usædvanlig dybde i farve og imponerende fænoler.

1.600,00DKK
Lager: På lager På lager
Beskrivelse

Taylors Vintage 2017 i magnum.

Efter en våd 2016 startede året med kolde og tørre vinterforhold, hvor der var en femtedel mindre nedbør end det tredive-årige gennemsnit. Knopbruddet skete relativt tidligt, omkring den 10. marts. De tørre forhold fortsatte ind i foråret, og den varme vejret i april og maj opmuntrede en hurtig vækst af vinplanterne. De første tre uger af juni var ekstremt varme, hvilket forårsagede skader på de nye klasers i visse områder af Douro-dalen. Den tidlige vækstcyklus fortsatte, og værreaison begyndte omkring den 18. juni, en måned tidligere end året før. Bortset fra nogle tordenvejr og nedbør tidligt i juli, forblev forholdene tørre indtil udgangen af september, selvom temperaturerne for størstedelen af modningssæsonen var moderate. Som forventet modnede afgrøden meget tidligt og viste høje sukkerniveauer, hvilket førte til længere gæringsprocesser og meget effektiv farveekstraktion. Høsten begyndte på Taylor's Quinta de Vargellas den 1. september, den tidligste i en generation. Sidste gang, høsten blev registreret som startet så tidligt, var i 1945 - en af det 20. århundredes mest fremragende årgange - hvor den første frugt blev høstet den 3. september. Temperaturerne ved høsttidspunktet var milde, med kølige nætter, hvilket førte til afbalancerede gæringsprocesser og en fremragende farveekstraktion. Mosten var tæt og kendetegnet ved en usædvanlig dybde i farve og imponerende fænoler.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: