A H Riise Frogman Conventus Ranae 60%

A.H. Riise Frogman Conventus Ranae rom er en hyldest til det danske Frømands Korps. Efter afsluttet tjeneste kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” ("en samling af frøer" på latin), der er frømændenes forening, som har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd. A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Conventus Ranae er håndblendet, modnet i egetræsfade og tappet ved 60% ABV. A.H. Riise Frogman Conventus Ranae 60% rom har en duft af balsamisk glasur, mokka, brændte madler og appelsin. I smagen finder man de samme noter samt bl.a. også ananas, kokos og chokolade. 60% ABV - 70 cl. Mere information herunder ...

575,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Frømands korpset blev oprettet i 1957 og var inspireret af den britiske specialbådtjeneste (SBS), Amerikas undervandsnedrivningshold (UDT og Navy SEALs) og de norske marinejægere. Maritime operationer har og vil altid være en af de korpsets centrale opgaver.

 

Efter afsluttet tjeneste, kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (’en samling af frøer’ på latin) - frømændenes formelle forening, der har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd.

 

I de senere år har A.H. Riise samarbejdet med Conventus Ranae, hvilket blandt andet har ført til lanceringen af den berømte A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman Rum 58%. I 2017 kom Royal Danish Navy Frogman 60, for at markere Frømands korpsets 60-års jubilæum, og nu kommer denne Frogman 60% som erstatning for de foregående. Den nye Frogman ligger meget tæt op ad jubilæumsudgaven.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: