A H Riise Non Plus Ultra Black Edition 42%

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42%

A.H. Riise Non Plus Ultra "Black Edition" skaber sin magi på mange måder. Spiritus er modnet på designerfade, og tønderne er overlegne i alle aspekter. Brug af gamle fade kræver en livslang viden i kunsten at blende. A.H. Riise Non Plus Ultra "Black Edition" er resultatet af fremragende håndværk fra vores masterblenders betroede hænder. Lagring på omhyggeligt brændte fade samt tid på gamle Bourbon-fade skaber i sidste ende vores vidunderligt smagfulde A.H. Riise Non Plus Ultra "Black Edition", der bærer en sublim og unik smag og smag af vanilje og andre bagekrydderier.

800,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

A.H. Riise Non Plus Ultra Black Edition 42%

Smagsnoter:
Næse: Fersken og mælkechokolade, smør, karamel.
Smag: Mælkechokolade med toner af mandel og appelsin, meget rig og cremet, mod slutningen med et strejf af tannin.
Afslutning: Honningkager med orange glasur.

En premium smag med et navn, der forpligter.
Vi har givet vores bedste og førsteklasses premium-produkt et navn, der afspejler visse forpligtelser. "Non Plus Ultra" betyder "intet længere end" på latin. Det er et udtryk, der siges at være blevet brugt af Karl V, som både var romersk kejser og konge af Spanien. Legenden siger også, at den blev indgraveret på Herkules søjler, som en advarsel for at markere grænsen mellem den kendte og ukendte verden i Gilbratarstrædet.
A. H. Riise Non Plus Ultra "Black Edition" findes ligeledes på grænsen mellem det kendte og ukendte; kun de allerbedste dråber fra lagrede romfade bruges til at skabe denne ultimative spiritus fra A.H. Riise.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: