Black Tot Last Consignment British Royal Navy 54,3%

Black Tot
Last Consignment 54,3% (Sidste forsendelse)

En kort historie om Rum Tot
Den 31. juli 1970 endte en 300 år gammel Royal Naval-traditon ved præcis 6 klokker i formiddagsvagten, da den sidste rum ration blev udstedt ombord på skibe fra den britiske Royal Navy
- En dag, der for altid vil blive husket som Black Tot-dag

Originale Royal Navy-optegnelser bekræfter, at den rum, der blev brugt til romrationen, højst sandsynligt blev importeret fra Vestindien på egetræsfade af E.D. & F. Man & Co. Officielle rumhandlere til flåden siden 1784. Den blev overført til store egetræsfade i de historiske proviantlagre i Deptford i det østlige London, Gosport eller Devonport, hvorfra den blev afsendt til britiske Royal Navy-skibe.

Med tilbagetrækningen af ​​rumrationen havde den britiske kongelige flåde kun lidt brug for de resterende rum lagre, som blev fyldt i fletklædte stenflager og overført til HM Bonded-lagre, hvor det lå uforstyrret til britiske Royal Navy-skibe.

Denne flaske Black Tot indeholder den sidste sending af den originale Royal Navy rum og blev aftappet fra de originale kejserlige gallon stenflager, hvori den var blevet fyldt og forseglet under HMs told- og punktafgiftstilsyn i december 1970.

17.000,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer