Plantation Pineapple Rum 40%

Plantation Original Dark Rum tilsat victoriansk ananas 40%
Håndværksmæssig infusion

I det nittende århundredes England var en af ​​de mest værdsatte delikatesser en ting, der blev kaldt "ananas rom", en nippede spiritus par fremragende. Desværre, ligesom mange gode ting fra fortiden, faldt den til sidst ud af brug, og dens hukommelse er falmet - medmindre, selvfølgelig, du er en læser af Charles Dickens' udødelige Pickwick Papers, hvor den er fremtrædende fremtrædende som den foretrukne drik af ærede pastor Stiggins. Nå, "agtet" er et stærkt ord. Det ville kræve en pervers læser at betragte hr. Stiggings som alt andet end en hykler for at prædike afholdenhed, mens han stort set lever på en diæt med gratis drinks på Mrs. Wellers pub. Men det ville kræve en lige så pervers læser at benægte sin kender i spørgsmålet om disse drinks. Hans godkendelse af fru Wellers ananasrom er god nok for os.
(Den pastor foretrak i øvrigt at tage sin "varme" (dvs. med et stænk kogende vand), med tre klumper sukker til tumbleren.)

Dronning Victoria ananas:
Før den europæiske ankomst til amerikanerne, blev ananas, en amerikansk indfødt, dyrket af Guarani-folket i Caribien. Sorten Queen Victoria blev først introduceret i 1668 på Réunion Island; Det er cinsideret som det bedste i verden på grund af dets rige, saftige kød og søde smag. Det fungerer smukt med rom.

360,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Plantation
1824 ananas

Med hjælp fra spiritus- og cocktailhistorikeren David Wondrich har vi forsøgt at genoplive denne glemte nektar. Vi stolede på adskillige gamle opskrifter og tilføjede et par traditionelle teknikker fra vores egen bagside af tricks. The 1824 English Journal of Patent and Inventions og 1844 Journal of Agricultural Society var vores vigtigste inspirationskilder sammen, selvfølgelig, med hr. Dickens.
Vi infunderede modne Victoria-ananas i rig, lagret Plantation Original Dark Rum i 3 måneder. I mellemtiden macererede vi, også i rom, den nøgne skal af frugten (hvor ananassens æteriske olie hovedsageligt findes). og derefter destilleret det, hvilket skaber en lys ananas-essens, der blander sig med frodigheden af ​​den infunderede Plantation-rom.

Original Dark - Fortællinger om denne cocktail.
David og jeg lavede dette projekt til dels af ren og skær nysgerrighed. Og også fordi ananassen er symbolet på gæstfrihed og fortællingerne om Cocktail-lærlingeprogrammet (som 1824 Journal of Patent Inventions bemærker, var det sædvanligt i Vestindien at tilbyde ananasrom til besøgende europæiske venner).
Stiggins' Fancy er vores flydende "tak" til historielærlingene - til jer, der gør så meget for os alle. Vi håber, du nyder at drikke det lige så meget, som vi gjorde det.
- A. Gabriel & D.Wondrich

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: