Mosgaard Whisky Single Cask French Oak 60,7%

Da Mosgaard havde deres virtuelle whiskysmagning med Cask Experiment serien, var det specielt et af fadene ud af de 7 som Mosgaard havde valgt, som var noget helt specielt og for sig selv og imponerede hele panelet, som smagte disse whiskyer op imod hinanden, og flere af disse personer ville bare gerne have brugt dette fad flasket og står alene. Dette fad var 50 liters af ny fransk eg.

Mosgaards franske egefade bliver ellers brugt som formodning til andre udgivelser, da de giver nogle spændende krydrede noter til whiskyen, men normalt i disse franske fade er der så mange tanniner, at de bruges normalt ikke til en komplet lagring. Dette fad som var med i smagningen til Cask Experiment serien, var så dette der afkræftede disse antagelser af franske fade, da det havde så mange spændende smage samt noter, men samtidige begrænsede tanniner, så denne whisky på fadet havde ligget lidt længere tid end normalt.

Af denne årsag havde Mosgaard Whisky valgt at nabofadet til dette fad, skulle blive liggende, da de kom fra samme batch. Disse fade var lavet lige efter hinanden, og ligget på hylden ved siden af. Der er ingen regel eller garanti der bekræfter at dette fad havde samme smage, men Mosgaard havde valgt at dette fad skulle stå alene, og vi var heldige at det blev en spændende oplevelse.

I dette fad fik Mosgaard whisky 88 flasker i alt i dette fad.

800,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: