Brandy er betegnelsen for brændevin, der fremstilles ved destillation af vin fra andre steder end i Cognac og Armagnac i Frankrig. Brandy fra de områder er beskyttet af EU's oprindelseslovgivning. "Eau de vie" er destilleret af gærede frugter. Som hovedregel er brandy lagret mellem et halvt og et helt år

0 anmeldelser

Palo Cortado
Jerez-Xérés-Sherry
Fra Ximénez-Spinola-huset

Lavet af håndplukkede Pedro Ximénex druer
---Dry Sherry Series 2---

Unik udgave i sin typologi, hvor druen Pedro Ximémex anvendes for første gang. For at opnå en vin, der opnår egenskaberne fra Palo Cortado, inden for oprindelsesbetegnelsen

Unik nummereret produktion med en slutproduktion på 2.592 flasker, hvis egenskaber ikke kan gentages i fremtidige udgaver, hvis de nogensinde tappes på flaske.

775,00DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser

Ximénez-SpÍnola D.P.X.O.
brandy likør 40%

Denne flaske er afslutningen på mange års indsats, på arbejdet fra generation efter generation, for hvem vindyrkning er blevet et kald og en livsstil. Ximénez-SpÍnola skylder sin prestige til sin specialisering i vine fremstillet ved presning af soltørrede Pedre Ximénez-druer. Højt indhold af naturlig fruktose, som efter år i kompleks udvælgelse endelig får ret til at forlade vores Bodega, der bærer den karakteristiske æabel fra huset Ximénez-SpÍnola.

Det var og er stadig en tradition blandt "Almacenitas" i Jerez at destillere vine fra visse fade for at opnå "fin vin spiritus fra pot still", der er i stand til at levere tilstrækkelig kvalitet og alkoholindhold til at producere en autentisk "Brandy destilleret fra ren vin". I vores tilfælde stammer denne skik tilbage til 1927, datoen for vores første dokumenterede forsendelse af "vinsprit". Denne "solera" har imidlertid, i betragtning af umuligheden af ​​at kommercialisere vores begrænsede lager, været dedikeret til vores eget personlige forbrug siden den blev oprettet i 1948.

Selv i dag, med lagre begrænset til 52 fade, er vi godt klar over, at det ikke er muligt at udvinde store kvaliteter fra "soleraen", men alligevel er de liter, der skal trækkes tilbage for at få den oxidative regenerering af " Criaderas" viser sig at være overdrevne til vores eget brug og personlige nydelse. Familierådet producerer efterfølgende et lille parti på højst 3.000 flasker hvert år, som vi ønsker at dele ikke kun med alle dem, vi er i stand til at værdsætte og forstå sådan en skat, men også med mange venner, der har opfordret os til at udvælge og flaske det.

Alle disse fade udgør vores solera 1948, og de er klassificeret og mærket som D.P.X.O. (Destilatum Petrus Ximenibus optimum). Successive poster, behørigt registreret år efter år i vores daglige smagsregister, fremhæver de subtile mahognitoner og velafbalancerede noter af rosin, sammen med en glat antydning af ædelt træ, som alt sammen fra en del af dette destillat bevarer en glathed i munden sammen med intensiteten af ​​dens eftersmag: Absolut uforglemmelig.

1.495,00DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser

Bodegas Ximénez-Spinola - Fra Jerez de la Frontera

Brandy likør 40%

Dette er en af ​​de 10.000 årlige flasker destilleret vin, som er resultatet af mange års indsats, og arbejdet fra generation efter generation, fra hvem vindyrkning er blevet både et kald og en livsstil. Ximénez-Spinola skylder sin prestige til sin specialisering i vine opnået fra presning af soltørrede Pedro Ximénez-druer med højt indhold af naturlig fruktose, som efter mange års kompleks udvælgelse endelig opnår det rigtige niveau i vores hus.

Det var og er stadig en tradition blandt "almacenistas" i Jerez at destillere vine fra visse fade for at opnå "fine vine spiritus fra pot still", der er i stand til at levere tilstrækkelig kvalitet og alkoholindhold til at producere en autentisk "brandy destilleret fra ren vin". Vi siger ærligt, at i vores tilfælde går denne skik tilbage til 1729, datoen for vores første dokumenterede forsendelse af "vin spiritus". Men da det er umuligt at kommercialisere vores begrænsede lager af destilleret Pedro Ximénez, blev denne "Criadera" af gamle kastanjetønder skabt tilbage i 1948.

Indtil 1939 var det fremherskende træ i det spanske bødkerhus kastanje, faktisk kastanje, vores familie reserverede 84 tønder bygget før 1936. Alle disse fade fyldes med jævne mellemrum op med vine fra vores hus for at blive ved med at give smag og aroma af dette råmateriale ud over dem, der allerede er til stede i destillationen af ​​den samme drue. Alt det gør det muligt, at dette destillat har en unik balance mellem den alkoholiske opfattelse af dens 40% og de fornemmelser, smag og aromaer, der er passende for varianten Pedre Ximénez.

Disse ejendommelige kastanjefade udgør vores "Criadera" 1948, og de er klassificeret og mærket som D.P.X. (Destilattum Petrus Ximenibus). Successive poster, behørigt registreret år efter år i vores daglige smagsregister højdepunkter. Elegancen af ​​dens ravtoner og velafbalancerede noter af rosin, sammen med et fint strejf af træet, hvor destillatet er blevet lagret. Alle disse smage og aromaer gør det muligt at opretholde intensiteten af ​​dens eftersmag i måneden helt uforglemmelig.

725,00DKK
Lager: På lager På lager

Fremstillingen af brandys sker ved destillation af vin eller frugtsaft, som modnes på forskellig vis alt efter oprindelseslandet. Brandy lagres som regel mellem et halvt til et helt år, men farve, smag og alkoholprocent er  .

To Top