Tesseron Extra Legende Grande Champagne Cognac

Tesseron Extra Légende Cognac er skabt af en blanding af omkring 50 af husets fineste eaux-de-vie fra grande champagnes førende cru. Denne spændende Cognac har bygget sin kompleksitet gennem brug af både Ugni Blanc og også Folle Blance druer i sin produktion, hvoraf sidstnævnte er en sjældenhed i Cognac i dag. Den eaux-de-vie har også brugt deres tid modning for en generation i kældre med forskellige fugtighedsniveauer, men tilføjer mere mangfoldighed til denne elegante ånd.

Tesseron House blev grundlagt i 1905 af Abel Tesseron og er blevet kendt for sin ekspertise. Ægte samlere af sjældne og århundrede gamle spiritus med unikke finesse, familien perfekt kombinerer erfaring og viden gået ned gennem sine generationer med en flair for innovation, der resulterer i legendariske cognac. Denne Cognac, som er en del af Tesseron's Signature Collection, er endnu et ekstraordinært eksempel på deres beherskelse.

Denne udsøgte Cognac fås i en robust, men elegant dekanter med en smuk guldfarveprop. Etiketten er prydet med delikat udsmykning, der efterligner den lysende rav nuance af ånden. I bunden af karaffel er en elegant gravering af Abel Tesseron underskrift, der minder os om legenden selv.

Karakanten kommer præsenteret i en stor gylden og chokoladefarvet æske med dekorative værker og information om brandet.

2.650,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: