Plantation Rum Single ask 21 års Trinidad rum 45,2% 2019

Plantation Rum Single Cask - 10. udgave af Eriksen Vinhandel
21 år gammel Trinidad Rum 45,2%

Plantation Single Cask-rom er begrænsede udgivelser af dobbeltlagrede Haute Croture-rom, først lagret på Bourbon-fad i troperne og derefter yderligere lagret på fransk eg Ferrand-fad i det sydvestlige Frankrig. Den prisvindende kældermester Alexandre Gabriel (udnævnt til verdens bedste rommesterblender i 2012) hæver hver enkelt tønde ved at bruge forfædres franske ældnings-, elevage-teknikker.,: Mens alle Plantation-rom er dobbeltlagrede, nyder Single Cask-rommene godt af en yderligere modning på nøje udvalgte øl-, vin- eller spiritusfade, der hver især matches for at forbedre rommen. Hver Single Cask-rom tager en unik ældningsvej til storhed, og flasken er personlig og nummereret. Kun få tønder af disse unikke reserverom tappes årligt, hvilket gør det til et samlingsstykke.

700,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Plantage Rom
Single Cask - 10. udgave af Eriksen Vinhandel

Trinidad rom
Destilleret hos: Trinidad Distillers Limited
Destilleret: 1997
Aftappet: 2019
Alder: 21 år gammel
Tropisk lagring: 15,5 år på Bourbon-fad
Kontinental lagring: 6 år på Ferrand fad
Yderligere modning: 4 måneder på Kilchoman tørvet whiskyfad
Dosering: 16 g/L.
Styrke: 45,2%

Næse: Meget original, den starter på en røget, tørveagtig og jordagtig profil med sort peber. Det udvikler sig derefter på citronskal, smørkaramel og nougat.
Smag: Rig og kompleks, den tilbyder en frugtigere profil af kogt tørv, fersken og stjernefrugt med noter af muskatnød, vanilje og macchiato og et strejf af maltet byg.
Afslutning: Lang på lakrids, lang peber og tropiske frugter.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: