Plantation Original Dark Rum 40%

Plantation Original Dark
Jamaica & Barbados rum 40 %

Essensen af ​​Plantation Original Rum ligger i dens virkelig rige smag. Denne rom er lavet, som den var i gamle dage, hvor den var meget smagfuld. Vi håndplukker hver tønde, én efter én, og blander elegant dobbeltlagret rom fra Barbados med en mindre mængde rig, højester, pot-still jamaicansk rom, der er blevet meget modnet. Denne dyrebare romnektar giver et gammelt præg, som nogle aficionados kalder "rom funk". I tidligere dage ude i Caribien blev det kaldt "HOGO", et udtryk, der stammer fra det franske 'Haut Goût', som betyder 'Høj smag'. Jeg lærte af en gammel kældermester, at det var sådan rom blev blandet i det 18. og 1900-tallet.
A. Gabriel - Master Bender

200,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Plantation Original Dark
Jamaica & Barbados rum 40%

Plantage dobbelt aldring
Ved at bruge en gammel teknik, der er typisk for romens guldalder, modnes Plantation Original Dark først på stærkt forkullede amerikanske egetræsfade i det tropiske klima i Caribien. Denne indledende ældningsproces giver fyldige smage og en dyb farve. Den prisvindende kældermester Alexandre Gabriel håndplukker derefter de bedste tønder og sender til Château de Bonbonnet i Frankrig, hvor de derefter lagres for anden gang på mellemristede franske egetræsfade, der giver behagelige, krydrede tanninnoter.
Denne specielle dobbeltlagringsproces giver Plantation Rum sin uforlignelige karakter og giver den en stil, der er værdig til de fineste spiritus.

Smagsnoter: (Siger eksperter)
"Plantation Original Dark rom er et dejligt udtryk, der leverer rige, varme toner af autentisk caribisk spiritus. Denne velafbalancerede blanding er vidunderlig, når den nippes på is. Den kan også varmt anbefales til cocktails, der er værdig til en fyldig romkomponent" siger Robert Burr , udgiver af Rob´s Rum Guide.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: