Renegade Pre Cask Old Bacolet Grenada 50%

Renegade Cane Rum
Single Farm Origin - Pre-Cask

Gård: Old Bacolet
Felt: Josh
Sukkerørs sort: Cain
Høstet: 30/11-03/12/2020
Destilleret: 05-06/12/2020
Aftappet: 05-07/07/2021
Stilltype: Pot Still
Styrke: 50%

Sukkerrørs planten, Rums primære ingrediens, er den naturlige kilde til dens smag. Således bestemmer det land, det vokser på, og dets mikroklima dets karakter. Derfor vælger vi at udforske Grenadas terroir - fanget her som frisk, levende spiritus før fadlagring.

På den sydlige kyst, beskyttet mod den fulde kraft af de atlantiske passatvinde, var Old Bacolet et af de første områder, der blev dyrket af franskmændene. En flad flodslette mellem to små floder, disse alluviale jorder – Plains Clay Loam og Woburn Clay – og et højt vandspejl producerer frodig sukkerrør. Til denne rum høstede vi den hurtigtvoksende sort, vi kalder Cain, fra Joshs mark, som står på terroiret kendt som Riverside.

På Old Bacolet gården trives en omfattende udsigt over sukkerrørne, der består af flere sorter, på næsten 25 hektar. Jorden – tæt på kysten, men langt nok inde i landet til at jorden er rig og fugtig – har været dyrket siden 1800-tallet. Faktisk viser sporadiske kokosnød, papaya, mango og andre træer i og omkring markerne stadig jordens frugtbare værdi. Floden, der løber gennem Old Bacolet, bringer en kølende brise på vej til havet.

Vi tror på en ny tilgang til at skabe den mest sofistikerede rum. Vores svar ligger hos sukkerrørsplanten, der dyrkes på den caribiske ø Grenada. Det er på vores gård på øen, at terroir - det forførende samspil mellem jord, mikroklima og sted - påvirker vækst, liv og dermed er selve fødslen af ​​vores naturlige smag.
Grenadas terroir står på sovende vulkaner, i lyset af saltfyldte, atlantiske passatvinde eller beliggende i frugtbare flodbassiner. Hver af dem giver forskellige smage, individuelle karakterer - hvis man vælger at søge efter dem.

Det moderne vidunder, som er Renegade Rum Distillery, blev opfundet netop med dette formål i tankerne: At fræse og destillere frisk sukkerrør høstet til den ultimative herkomst - Farm for farm, terroir for terroir, mark for mark.

Renhed af smag, intensitet af definition en håndværksmæssig tro, afvisning af accepterede industriprocesser og tilsætningsstoffer, for at afsløre stedets sande essens.

Denne rum er for den nysgerrige i sindet, den quizziske af spiritusen, for sammen med os at udforske grænserne for ægte rum, for at finde vores svar på "Hvad nu hvis?"

Et sted, en gård, ad gangen.

350,00DKK
Lager: På lager På lager
Beskrivelse

Renegade Cane Rum
Single Farm Origin - Pre-Cask

Gård: Old Bacolet
Felt: Josh
Sukkerørs sort: Cain
Høstet: 30/11-03/12/2020
Destilleret: 05-06/12/2020
Aftappet: 05-07/07/2021
Stilltype: Pot Still
Styrke: 50%

Sukkerrørs planten, Rums primære ingrediens, er den naturlige kilde til dens smag. Således bestemmer det land, det vokser på, og dets mikroklima dets karakter. Derfor vælger vi at udforske Grenadas terroir - fanget her som frisk, levende spiritus før fadlagring.

På den sydlige kyst, beskyttet mod den fulde kraft af de atlantiske passatvinde, var Old Bacolet et af de første områder, der blev dyrket af franskmændene. En flad flodslette mellem to små floder, disse alluviale jorder – Plains Clay Loam og Woburn Clay – og et højt vandspejl producerer frodig sukkerrør. Til denne rum høstede vi den hurtigtvoksende sort, vi kalder Cain, fra Joshs mark, som står på terroiret kendt som Riverside.

På Old Bacolet gården trives en omfattende udsigt over sukkerrørne, der består af flere sorter, på næsten 25 hektar. Jorden – tæt på kysten, men langt nok inde i landet til at jorden er rig og fugtig – har været dyrket siden 1800-tallet. Faktisk viser sporadiske kokosnød, papaya, mango og andre træer i og omkring markerne stadig jordens frugtbare værdi. Floden, der løber gennem Old Bacolet, bringer en kølende brise på vej til havet.

Vi tror på en ny tilgang til at skabe den mest sofistikerede rum. Vores svar ligger hos sukkerrørsplanten, der dyrkes på den caribiske ø Grenada. Det er på vores gård på øen, at terroir - det forførende samspil mellem jord, mikroklima og sted - påvirker vækst, liv og dermed er selve fødslen af ​​vores naturlige smag.
Grenadas terroir står på sovende vulkaner, i lyset af saltfyldte, atlantiske passatvinde eller beliggende i frugtbare flodbassiner. Hver af dem giver forskellige smage, individuelle karakterer - hvis man vælger at søge efter dem.

Det moderne vidunder, som er Renegade Rum Distillery, blev opfundet netop med dette formål i tankerne: At fræse og destillere frisk sukkerrør høstet til den ultimative herkomst - Farm for farm, terroir for terroir, mark for mark.

Renhed af smag, intensitet af definition en håndværksmæssig tro, afvisning af accepterede industriprocesser og tilsætningsstoffer, for at afsløre stedets sande essens.

Denne rum er for den nysgerrige i sindet, den quizziske af spiritusen, for sammen med os at udforske grænserne for ægte rum, for at finde vores svar på "Hvad nu hvis?"

Et sted, en gård, ad gangen.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: