Santos Dumont XO Blended Rum 40%

Santos Dumont XO
Superior spirit drink made from premium matured rum from Brazil, Centen America & West Indies.

Santos Dumont er en rum baseret spiritus fremstillet af både melasse og sukkerrørsjuice. Konventionel rum er generelt på enten engelsk, spansk eller fransk. Dette er noget helt andet. Vi har skabt den perfekte balance mellem de traditionelle langsomt fermenterede melasse destillater fra Vestindien og Mellemamerika med den traditionelle sukkerrørsjuice fra Brasilien. "Santos Dumont XO" blanding er virkelig i en kategori for sig.
Den uforlignelige "Santos Dumont XO" arver sin variation af aromatisk smag fra år i smukke gamle tønder, hvilket skaber en glat, rig og varm smag af modne frugter og honninglignende smag. De ædle dråber rører ganen med en behagelig viskositet og en smøragtig fornemmelse på tungen. Oplevelsen afsluttes med en fløjlsblød og delikat sød eftersmag med noter af vanilje og kokos.

Denne fremragende flaske er navngivet til ære for Alberto Santon Dumont (20. juli 1873 - 23. juli 1932), som var en verdensberømt luftfartspioner, aristokrat, berømthed og stilikon. Han var arving af en velhavende familie kendt som Brasiliens kaffekonger, og af sukkerrørene, der blev dyrket på plantagen, destillerede de cachaca.
I 1891 flyttede Santon Dumont til French, hvor han designede, byggede og fløj sit første luftskib. Hans erobring af luften begyndte især med at vinde "Deutsch De La Meurthe"-prisen i oktober 1901, hvor han fløj rundt om Eiffeltårnet. Denne begivenhed gjorde ham til en af ​​de mest berømte personer i det tidlige 20. århundrede. I 1904 klagede Alberto Santos Dumont til sin ven Louis Cartier over det upålidelige og upraktiske ved at bruge lommeure under flyvning. Cartier designede derfor et fladt armbåndsur med en karakteristisk firkantet kant. Dette unikke ur kunne ikke kun lide af Santos Dumont selv, men også mange andre anerkendende nye kunder. "Santos" var Cartiers første armbåndsur til mænd.

450,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: