Va Piano Stoney Vineyard Syrah Washington 2015

En fyrstelig Syrah fra marken Stoney Vine i Walla Walla, Washington! Her får du virkelig smæk for skillingen, med tonsvis af saftig frugt og kødfuldhed. Stoney Vine er en relativt ung mark, plantet i 2007, som ligger på den gamle flodseng formet af Walla Walla River. Her gror primært Rhône-varieteter og marken er hurtigt blevet en favorit blandt de heldige få winemakere, som har adgang til frugten derfra.

Va Piano Vineyards ligger i Walla Walla i Washington, USA. Firmaet er grundlagt af Justin Wylie, der som indfødt Walla Walla’rianer havde de blomstrende vinmarker bogstaveligt talt i baghaven. Ligesom så mange andre blev han draget af druernes magi og begyndte at lave vin i sin garage. Der gik ikke længe før passionen kunne gøres til levevej, og i 2003 blev Va Piano grundlagt.

Va Piano arbejder med en række suveræne marker i Walla Walla, og særligt værd at bnævne er den eponbyme Va Piano-mark, som er tilplantet med Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Cab Franc & Petit Verdot. 70% af druerne bruger Va Piano selv, mens resten sælges til andre huse, som fx L’Ecole #41.

600,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: