Château Lynch Bages 5 cru Pauillac 2016

Château Lynch Bages , en 5ème Cru Classé , er en af de mest kendte Médoc ejendomme og har altid haft en særlig stærk følge på denne side af den engelske kanal. Siden 1973 har den været ejet af den gådefulde Jean-Michel Cazes og ledes nu af hans søn Jean-Charles .

Lynch Bages vinmarker er fremragende beliggende på et plateau vest for Pauillac by, i den lille landsby Bages. De 90 hektar vin marker (Rød: Cabernet Sauvignon 75%, Merlot 15%, Cabernet Franc 10%) ligger på dybe grus senge over kalksten. For de røde er fermenteringen temperaturstyret med omfattende 'remontage' for at sikre koncentration og dybde af farve. Et særligt rørsystem overfører vinen fra kuverne til egens barriere (60% nye), hvor den modnes i 15 måneder.

Lynch Bages kan være overraskende blød og tilgængelig, når de er unge. Men når den er fuldt moden, udvikler den en saftig rigdom og en himmellig buket med mintige solbær og cigaretæsker. Som Oz Clarke siger, "Lynch Bages er imponerende på fem år, smuk på ti år og uimodståelig på tyve år." 

2.450,00
Lager: På lager
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: