Pierre Ferrand Memoire Vintage Collection 1914 cognac

Pierre Ferrand 1914
Memoire Vintage Edition

Cognac af høj kvalitet er normalt resultatet af at blande "eaux de vie" af forskellige aldre. Af og til smager vi ældre cognac af en så utrolig glathed og karakter, at de fortjener at blive tappet helt ublandet. Endnu sjældnere er de små partier af flere, såsom Pierre Ferrand fra 1914. Disse vil have ligget i mørke, fugtige kældre i mange år.

10.000,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Beskrivelse

Pierre Ferrand 1914
Memoire Vintage Edition

Pierre Ferrand Memoire Vintage 1914 blev destilleret i hånden i begyndelsen af ​​1. verdenskrig i en lille træfyret alambikpotte i Grande Champagne. Den bedste cognac destilleret. Da alle de raske mænd var blevet sendt af sted for at kæmpe, faldt opgaven med at føre tilsyn med destillationen på godsets kvinder. Og ligesom destillationsbeslutningerne tages med næsen og i mindre grad med ganen, var stilen, der udviklede sig, lettere og mere elegant end hendes fars og mands. Denne cognac har tilbragt 75 år i Limousin egetræsfade, før den blev overført til glasdemijohns på toppen af ​​sin modenhed.

Smagsnoter:

Farven er mørk rav med gyldne højdepunkter. Aromaerne af mandel, vanilje og sveske er integrerede og velafbalancerede. På ganen vil du smage lag af smag. frugter med strejf af træ, der ender i en lang fløjlsblød finish.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: