Taylors Kingsmann Edition port

Very Old Tawny - Kingsman Edition

Taylor Fladgate Very Old Tawny Port - Kingsman Edition er en meget sjælden Tawny Port i høj alder modnet i næsten ni årtier i håndlavede krydret egetræsfade.

For at skabe denne eksklusive, begrænsede udgave indvilligede Taylor Fladgate i at frigive nogle sjældne og værdifulde vine fra sine omfattende reserver af meget gammel fadaldet port, der lå i sine kældre i Porto. Disse reserver inkluderer en lille skat af uvurderlige, historisk vigtige vine, der hver repræsenterer et meget lille volumen. Et par sjældne ædelstene fra denne samling, der kun blev brugt under ekstraordinære omstændigheder, blev nøje udvalgt af Taylor Fladgates ekspertblandere til at producere Kingsman Edition Port.

De enkelte vine blev derefter omhyggeligt samlet ved hjælp af Taylor Fladgates arv af erfaring inden for blandingskunsten og efterlod derefter at gifte sig sammen i flere måneder i fad, indtil blandingen blev bedømt til at have nået sit højdepunkt af balance og harmoni.

Ideen til en sjælden, portvin Kingsman-udgave blev født mellem Taylor Fladgate Port og instruktør Matthew Vaughn; anerkendelse af de fælles værdier mellem Taylor Fladgate og Kingsman: en følelse af arv og tradition, arv, en besættelse af detaljer og ekstraordinær produktkvalitet. Også de meget britiske træk af humor, humor, elegance og stil.

 

"En ægte Kingsman vil aldrig glemme at passere havnen til venstre for ham, men denne Taylor-fremstillede havn vil bestemt teste hans beslutsomhed ..."

Matthew Vaughn Producer, medforfatter og instruktør for Kingsman-filmserien

26.900,00
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: