Bimber Ex-Rye cask #254 Denmark Edition Single Malt London Whisky 58,5%

Bimber Distillery - Single Malt London Whisky, Denmark Edition

  • Fad Type: Eks-Rug
  • Fad Nr.: 254
  • Antal Flasker: 257
  • Styrke: 58,5%

Skabt til overlegen smag fra en fortryllende enkelt tønde. Ikke koldfiltreret og naturlig farve. Bimber Destilleri er et vidnesbyrd om lidenskaben fra whiskyentusiaster på en mission for at skabe enestående single malt whisky fyldt med karakter. Det, der adskiller os, er vores urokkelige engagement i at anvende traditionelle metoder, sjældent set i dagens whiskiproduktion.

Bimber-rejsen:

Vores whiskyrejse begynder på vores egen enkeltgård, hvor 100% af vores byg omhyggeligt dyrkes. Byggen gennemgår derefter en traditionel gulvmaltningsproces. Den håndmases og gærer langsomt i fulde syv dage i vores trævasker, som hver især er omhyggeligt håndlavet på vores eget båndværk.

For at sikre åndens ægte essens bruger vi direkte ild til at opvarme vores små pot stills, hvilket giver vores whisky en unik karakter. Modningen foregår i håndudvalgte tønder, valgt for at fange åndens rejse.

Endelig er kulminationen af vores håndværk at se, når vi tapper vores whisky på stedet på vores destilleri, et vidnesbyrd om vores dedikation til hver fase af processen.

Bimber Destilleris Single Malt London Whisky, Denmark Edition, fra fad nr. 254, er et resultat af vores urokkelige engagement i kunsten og traditionen for whiskylavning. Hver flaske er et vidnesbyrd om vores hengivenhed til kvalitet og karakter og tilbyder en virkelig fortryllende oplevelse for whiskyentusiaster.

1.150,00DKK
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer