La Jota Vineyard Cabernet Sauvignon Howell Mountain 2012

La Jota Vineyard Co. blev grundlagt i 1898 af Frederick Hess, en immigrant fra Schweiz, som etablerede en tysksproget avis i San Francisco. Uden tvivl påvirket af andre europæiske immigranter involveret i Californiens begyndende vinindustri, købte Hess 327 acres af et mexicansk jordtilskud - Rancho La Jota - på Howell Mountain for at plante vinmarker. Han byggede stenvingården af ​​vulkansk askesten udbrudt på ejendommen; hans første gæringstanke kom også fra godset, fra en bestand af nærliggende redwoods langs kysten.

Den klippefyldte, lavvandede jordbund, overfloden af ​​vind og tåge og det afsidesliggende terroir i Howell Mountain mindede om Europa, hvor nogle af de bedste vine i verden blev produceret. Hess mente sammen med andre tidlige pionerer, at Napa Valley kunne opnå den samme udmærkelse - og de havde ret. Ved Paris-udstillingen i 1900, kun to år efter vingårdens konstruktion, opnåede La Jota international anerkendelse, efter at Hess vandt en bronzemedalje for sin "Blanco".

Forbud stoppede effektivt vinproduktionen i USA, og markedet for Howell Mountains overlegne vine kollapsede. Selvom forbuddet sluttede i 1933, var skaden allerede sket. Nogle få Howell Mountain-vingårde forsøgte at starte op igen, men ingen lykkedes. I sidste ende blev vingårde efterladt tomme, og regionen blev hjemsted for adskillige "spøgelses" vingårde. Et halvt århundrede gik, og i 1974 erhvervede den tidligere oliemand Bill Smith "spøgelset" La Jota Vineyard Co. og plantede vinstokke på godset. Otte år senere, i 1982, blev den genoplivede La Jota-vingård officielt bundet. I 2005 købte den californiske vinpioner Jess Jackson og hans kone Barbara Banke La Jota.

I dag viderefører vingården med stolthed den århundrede gamle La Jota Vineyard Co. vinfremstillingstradition og producerer små partier af bjerg Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Chardonnay.

Der er 28 acres plantet på tværs af tre ejendomsvinmarker, hver med sin egen særskilte personlighed. The Hill vingård er den højeste, solrige og stejle. Meadow-vingården er den største, og vingården Winery Block ligger ved siden af ​​den originale stenvingård fra det 19. århundrede. The Winery Block er plantet med St. George grundstamme og består af unikke, phylloxera-resistente Cabernet Franc-vinstokke, der kan dateres tilbage over 40 år.

1.500,00DKK
Lager: På lager På lager
Beskrivelse

La Jota Vineyard Co. blev grundlagt i 1898 af Frederick Hess, en immigrant fra Schweiz, som etablerede en tysksproget avis i San Francisco. Uden tvivl påvirket af andre europæiske immigranter involveret i Californiens begyndende vinindustri, købte Hess 327 acres af et mexicansk jordtilskud - Rancho La Jota - på Howell Mountain for at plante vinmarker. Han byggede stenvingården af ​​vulkansk askesten udbrudt på ejendommen; hans første gæringstanke kom også fra godset, fra en bestand af nærliggende redwoods langs kysten.

Den klippefyldte, lavvandede jordbund, overfloden af ​​vind og tåge og det afsidesliggende terroir i Howell Mountain mindede om Europa, hvor nogle af de bedste vine i verden blev produceret. Hess mente sammen med andre tidlige pionerer, at Napa Valley kunne opnå den samme udmærkelse - og de havde ret. Ved Paris-udstillingen i 1900, kun to år efter vingårdens konstruktion, opnåede La Jota international anerkendelse, efter at Hess vandt en bronzemedalje for sin "Blanco".

Forbud stoppede effektivt vinproduktionen i USA, og markedet for Howell Mountains overlegne vine kollapsede. Selvom forbuddet sluttede i 1933, var skaden allerede sket. Nogle få Howell Mountain-vingårde forsøgte at starte op igen, men ingen lykkedes. I sidste ende blev vingårde efterladt tomme, og regionen blev hjemsted for adskillige "spøgelses" vingårde. Et halvt århundrede gik, og i 1974 erhvervede den tidligere oliemand Bill Smith "spøgelset" La Jota Vineyard Co. og plantede vinstokke på godset. Otte år senere, i 1982, blev den genoplivede La Jota-vingård officielt bundet. I 2005 købte den californiske vinpioner Jess Jackson og hans kone Barbara Banke La Jota.

I dag viderefører vingården med stolthed den århundrede gamle La Jota Vineyard Co. vinfremstillingstradition og producerer små partier af bjerg Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Chardonnay.

Der er 28 acres plantet på tværs af tre ejendomsvinmarker, hver med sin egen særskilte personlighed. The Hill vingård er den højeste, solrige og stejle. Meadow-vingården er den største, og vingården Winery Block ligger ved siden af ​​den originale stenvingård fra det 19. århundrede. The Winery Block er plantet med St. George grundstamme og består af unikke, phylloxera-resistente Cabernet Franc-vinstokke, der kan dateres tilbage over 40 år.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: