A H Riise Signature Master Blender Collection 43,9% Batch 9 2021

A. H. Riise
Signature Master Blender Collection

Batch nr: 9
Aftappet i: 2021
Flasker i alt: 1609
Styrke: 43,9%

En enestående drink til noget velfortjent selvforkælelse.

A.H. Riise er kendt for at være kompromisløs, når det kommer til at skabe den ultimative drink.

Albert Heinrich Riise, søn af en sømand fra den vidunderlige danske ø Ærø, der rejste verden rundt og slog sig op som apoteker og rum mager i Vestindien, var en rastløs sjæl og lavede både rum og tog på ekspeditioner for at jage efter nye arter i plante- eller dyreriget. Rigtig mange planter og fisk har verden "Riisea" i deres latinske navn, altså efter manden, der først opdagede og beskrev de nye krydderier.

For sin samtid var A.H. Riise kendt for sin kompromisløse tilgang til sit arbejde, og det samme kan siges om virksomheden A.H. Riise i dag, når vi skaber den ultimative drink.

A.H. Riises "Master Blender Collection" er sammensat af de bedste fade, vi har. Med andre ord er "Master Blender Collection" en omhyggelig blanding med den bedste og mest raffinerede spiritus, vi har kunnet få fingrene i.

"Master Blender Collection" er lavet som Small Batch, men vi bestræber os på at sikre, at hver batch er en nøjagtig gengivelse af den foregående batch. Men med så små partier er der helt sikkert mindre forskelle i smag, aroma og farve. Det er alt sammen en del af charmen og eventyret, hvis du spørger os, og viser kun det håndværk, der skal til for at skabe sådan en blanding.

Flasken er spids som en pyramide. Faktisk kan verdens pyramide også betyde "kolossal" og "second to none". I al beskedenhed er det netop det, vi mener at have skabt med "A.H. Riise Signature", som er en del af A.H. Riise "Master Blender"

1.575,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer