Niepoort 2015 Vintage Bioma Vinha Velha
Niepoort Bioma Vinha Velha
Vintage 2015
Vinproducent: Niepoort
Region: Douro
Vinmarker: Gamle vingårde
Alder på vinstokkene: Fra 80 og over 100 år gamle.
Druer: Touriga Franca, Tinta Roriz, Red Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Touriga Nacional
Høstperiode: september 2015
Aftappet: januar 2018
Fadlagring: 3 år
Druerne der er blevet brugt til at lave denne Niepoort Bioma vintage 2015 er blevet plukket i september 2015. Disse druer bliver trådt i små granitkat, for at gæringen kommer i gang. Så bliver brandyen tilføjet og denne portvin hviler vinteren over. Om foråret flyttes portvin så hen til et køligere sted og hælders på 550 liters fade som er det traditionelle for vintage. Noget utraditionelt for denne vintage portvin lagres denne i 3 år i stedet for 2 år som er normalt for vintage portvin.
Niepoort Bioma portvin blev i gamle dage fragtet til England for at blive tappet på flaske.
Niepoort startede op i 1842 af Franciscus Marius Niepoort som en selvstændig familievirksomhed og har været det i over halvandet århundrede. Det er 5 generation Eduard Dirk Niepoort og Verona Niepoort der driver Niepoort nu. Eduard Dirk har stået i spidsen siden 2005. Niepoort har altid tilstræbt sig at have 2 generationer til at arbejde sammen i virksonheden for at bevare stilen de har i vinene.
Samtidig er Master Blender også gået i generation til generation hos Niepoort, og her er det også 5 generation José Rodrigo som er Master Blender hos Niepoort som startede hos Niepoort tilbage i 2006.
- Køb 3 eller flere til 733,33DKK pr stk.
Niepoort Bioma Vinha Velha
Vintage 2015
Vinproducent: Niepoort
Region: Douro
Vinmarker: Gamle vingårde
Alder på vinstokkene: Fra 80 og over 100 år gamle.
Druer: Touriga Franca, Tinta Roriz, Red Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Touriga Nacional
Høstperiode: september 2015
Aftappet: januar 2018
Fadlagring: 3 år
Druerne der er blevet brugt til at lave denne Niepoort Bioma vintage 2015 er blevet plukket i september 2015. Disse druer bliver trådt i små granitkat, for at gæringen kommer i gang. Så bliver brandyen tilføjet og denne portvin hviler vinteren over. Om foråret flyttes portvin så hen til et køligere sted og hælders på 550 liters fade som er det traditionelle for vintage. Noget utraditionelt for denne vintage portvin lagres denne i 3 år i stedet for 2 år som er normalt for vintage portvin.
Niepoort Bioma portvin blev i gamle dage fragtet til England for at blive tappet på flaske.
Niepoort startede op i 1842 af Franciscus Marius Niepoort som en selvstændig familievirksomhed og har været det i over halvandet århundrede. Det er 5 generation Eduard Dirk Niepoort og Verona Niepoort der driver Niepoort nu. Eduard Dirk har stået i spidsen siden 2005. Niepoort har altid tilstræbt sig at have 2 generationer til at arbejde sammen i virksonheden for at bevare stilen de har i vinene.
Samtidig er Master Blender også gået i generation til generation hos Niepoort, og her er det også 5 generation José Rodrigo som er Master Blender hos Niepoort som startede hos Niepoort tilbage i 2006.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.