Highland Park 12 års Corton Renardes Cask Blended Malt whisky 46,2%

House of McCallum
Single Malt Scotch Whisky

House of McCallum fejrer med denne Limited Edition-udgivelse af Mc o'Isles, 700 års jubilæet for Arbroath-erklæringen. Den 6. april 1320 bekræftede og beseglede Skotlands adelsmænd Skotlands ret til uafhængighed og hans folks og nations suveræne ret med disse ord.
Så længe kun hundrede af os forbliver i live, vil vi aldrig på nogen betingelse blive bragt under engelsk herredømme. Det er i sandhed ikke for ære, ej heller rigdom eller hæder, vi kæmper, men for frihed - Alene for det , som ingen ærlig mand opgiver, men med livet selv.

Kunsten bestilt til denne begrænsede udgivelse McWarrior er af den prisvindende skotske Glasgow School of Art-kunstner, Archibald Dunbar McIntosh, og et lige så stolt familiemedlem af House of McCallum. Archies magiske maleri viser de rige farver i Arbroath Harbour, hvorfra erklæringsbrevet blev sendt til Frankrig.

1.000,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Beskrivelse

House of McCallum
Single Malt Scotch Whisky

Distilled & Blended at Highland Park / Scapa distillation

Denne årgang Mc o'Isles repræsenterer vikingearven i det nordlige Skotland, kombineret med Bourgognes fineste Corton Renardes-vinfade, Frankrig, hvor det forseglede brev med Arbroath-erklæringen blev sendt til pave Johannes XXII af Skotlands noble klan Chief's, inklusive Malcolm. Denne Orkney Island Malt er rig og kraftfuld som vores nobles, jordagtig, salt og frugtig. Kraftig og fyldig med et strejf af frugtig elegance fra Frankrig.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: