Old Pulteney 25 års Single Malt Whisky 46%

Old Pulteney
25 år gammel
Lagret på fade af amerikansk eg og spansk eg.

Denne fine single malt blev etableret i havnen i Wick i 1826 og er gennemsyret af søfartshistorie. Dengang var det vindblæste destilleri kun tilgængeligt ad søvejen, og som en af ​​de travleste sildehavne i verden var mange af destilleriets arbejdere også hårdføre fiskere.

I dag er Old Pulteney Highland Single Malt Scotch Whisky skabt ved at bruge de samme traditionelle metoder fra 1800-tallet. Især kobbervaskestillen er en kilde til fascination for besøgende på grund af fraværet af en "svanehals". Legenden siger, at da stillbilledet blev leveret, var det for højt til det stillestående hus, og lederen besluttede simpelthen at skære det øverste tag af! Denne form, kendt som en "smuglerkedel", bidrager til whiskyens karakteristiske stil. Det har også påvirket flaskens unikke form.

5.000,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

25 år gammel
I et kvart eller et århundrede åndede fade med denne sjældne udtryk af OId Pulteney Single Malt Scotch Whisky den forfriskende havluft på Caithness-kysten. Beskyttet fra en verden, der skifter hurtigt, af den formørkede ro i et destillerilager, blødte ånden i sit eget konstante tempo og gentog den beroligende rytme i sin hjembyhavn. Lagret først på amerikansk eg, dens krydrede sødme fik senere dybde og farve af fade af spansk eg. Elegant og karismatisk, denne vidunderlige whisky legemliggør både Wicks ånd af udholdenhed og Pulteney Distillery's hengivenhed til sit håndværk.

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: