Two Square by Alpha Omega Napa Valley Californien 2018

TwoSquared by Alpha Omega er det celebre Napa-vineris ”second wine brand”, en idé modelleret efter top-ejendomme i Bordeaux. Her er vinen lidt mere tilgængelig som ung (dog stadig med et godt lagringspotentiale) og prisen ligeså. I 2018-årgangen – som i øvrigt var fremragende i Napa – består vinen af 65% Cabernet Sauvignon, 23% Merlot og 12% Cabernet Franc. Vinen gærer på ståltank og ligger så 12 måneder på fade af fransk eg, hvoraf 30% er nye og 70% ét år gamle. 

Alpha Omega ligger i Napa Valley i Californien. Vineriet er grundlagt af Robin og Michelle Baggett, som flyttede hertil i 2006. Robin havde tidligere (1998) grundlagt Tolosa Winery i San Luis Obispo, men var nu klar til at prøve kræfter med det unikke terroir lidt længere nordpå i Napa Valley. Ægteparret er dog ikke alene om opgaven: med sig har de også winemaker Henrik Poulsen, som har 19 års erfaring i både Europa og Napa Valley. Og hvis du synes det klinger dansk, så har du helt ret – Henrik er nemlig opvokset i Nexø.

Alpha Omega ejer selv marker i Rutherford, og særligt værd at nævne er fx Thomas Vineyard – et slags ”mark-laboratorie”, hvor de med avanceret teknologi kan lave nøje målinger på vand, vejr og modenhed, samt den eponyme Alpha Omega 1155 Vineyard (efter vingårdens adresse) hvor der står primært Sauvignon Blanc og Semillon.

450,00DKK
  • Køb 2 eller flere til 400,00DKK pr stk.
Lager: På lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer