Clos Saint Jean Sanctus Sanctorum Chateauneuf Du Pape 2020 Magnum

Clos Saint Jean Sanctus Sanctorum (Det Allerhelligste) er det mest ultimative vine Clos Saint Jean laver som er fremstillet på en basis af 100% Grenache druen i Chateaneuf du Pape. Det er kun få hundrede vine i magnum størrelse der bliver lavet af denne vin.

Saint Jean historie i Chateauneuf Du Pape, kan trækkes helt tilbage til 1900 tallet, hvor siden 1910 har de produceret, aftappet og solgt deres egen vin efter grundlæggelsen i 1900. Først i 2003 da Robert Parker -berømt vinamelder, hyldede disse vine i den årgang, har de ikke set sig tilbage. I dag er det Pascal og Vincent, de administrerer Clos Saint Jean. Clos Saint Jean har 44 hektar vinmarker, hvor 1 hektar af dem er reserveret med druer, der udelukkende bliver brugt til at fremstille hvidvine fra Chateauneuf Du Pape.

Clos Saint Jeans maceration af vinene er lang og kan tage op til 35 dage. Druen Grenache lagre aldrig på nogen form af træ, imens Syrah og Mourvedre kan blive lagret i en kombination af fade der er er 1 til 2 år gamle egetræsfade.

3.500,00DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer