Elk Cove Vineyards La Boheme Pinot Noir Yamhill-Carlton Willamette Oregon 2021

Elk Cove Vineyards
La Bohéme 2021
Yamhill-Carlton AVA Willamette Valley Oregon

Vi plantede La Bohème Vineyard i 1985 ved at vælge de allerbedste vinstokke fra vores originale Estate Pommard-plantninger. Pat og Joe Campbell opkaldte vingården efter familien, der solgte dem ejendommen - og deres foretrukne Puccini-opera. Denne maleriske vingård har udsigt over vingården og kystbjergene og stiger til 800 fod, hvilket gør den til en af ​​de højeste vingårdssteder i Willamette Valley. La Bohème blev plantet med stiklinger fra vinstokke udvalgt til små klyngestørrelser og intense smage, kendetegnende for verdens fineste Pinot Noir. Vi beskærer og klyngetynder La Bohème kraftigt for at begrænse udbyttet og for at maksimere modning og smagskoncentration.

500,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Elk Cove Vineyards
La Bohème 2021
Yamhill-Carlton AVA Willamette Valley Oregon

Alle Elk Coves delikate Pinot Noir frugt gennemgår den samme skånsomme håndtering gennem vores tyngdekraftsystem. Dette giver os mulighed for at opnå den elegance, tekstur og lækre kvalitet, som er kendetegnene for udsøgt Pinot Noir. Frugter fra vingården La Bohème gæres i små, temperaturkontrollerede ståltanke, håndstanses to gange dagligt og lagres derefter i ti måneder på fransk eg. Vores vinfremstillingsteam udvælger derefter de allerbedste fade til at repræsentere den silkebløde, frodige smagsprofil, der eksemplificerer La Bohème Pinot Noir.

Med livlige aromaer af tærtekirsebær, grannåle, nelliker og rosenblad, komplementerer denne vins finkornede, silkebløde tanniner dybe smag af brombær og sort hindbær med noter af fennikel, mørk chokolade og pink peberkorn på den lange finish

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: