Pierre de Segonzac Ancestrale Limited Edition Grande Champagne Cognac

Pierre de Segonzac Ancestrale Limited Edition
Grande Champagne Cognac

Denne virkelig enestående cognac er blevet redigeret i replika af flasker brugt for århundreder siden. Cognac kommer udelukkende fra druer dyrket i hjertet af Grande Champagne, første og bedste cru af cognac kontrolleret område. Den er blevet destilleret to gange i en 18 hl charentais alembic med fine løgne.

Abel og Lucie, André og Marguerite bedsteforældre og forældre til Pierre de Segonzac født 1930 lagrede tålmodigt deres eua-de-vie i egetræsfade i deres "paradis" den skjulte kælder, hvor bouilleur-de-cru opbevarer deres bedste og ældste tønder.

Bag navnet Pierre de Segonzac gemmer sig et familieforetagende, der tog sin begyndelse helt tilbage i 1702, da Jacques, familiens forfader, startede med at destillere og lagre produkterne fra sine vinmarker. Hans efterkommere har ønsket at fortsætte traditionen med fremstilling af Cognac af højeste kvalitet.

3.900,00DKK
Lager: På lager
Beskrivelse

Pierre de Segonzac Ancestral Limited Edition
Grande Champagne Cognac

Mahogni i farven, denne enestående cognac har en meget subtil næse og smelter en vidunderlig balance mellem komplekse aromaer af valnødder og kakao. Den kombinerer rundhed, bouquet og holder i munden til endeløse øjeblikke af en unik oplevelse.
Kun en lille del af arven udvindes fra Pierre de Segonzacs kældre hvert år på la Nérolle Domain.

Flasker i alt: 300

Reviews

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: