Taylors 80 års Very Very Old Tawny

Taylors 80 års Very Very Old Tawny Portvin

VVOP'en er den seneste i rækken af ​​begrænsede udgivelser af meget fine og sjældne portvine fra Taylors skat af meget gamle fadlagrede reserver.
Denne unikke hors d´âge blanding er en af ​​de ældste vine, der er udgivet til dato. Den består af et udvalg af sjældne partier, der er modnet på egetræs tønder i Taylors kældre, i nogle tilfælde før Anden Verdenskrig.

Den sublime, komplekse karakter af Taylors Very Very Old Portin blev født magisk interaktion med egetræsfade, hvor vinen blev næret gennem mange årtiers lagring i virksomhedens kælder. Det repræsenterer arven fra forfædres viden, der er gået i arv fra den ene generation til den næste siden virksomhedens grundlæggelse i 1692:
Taylors' færdigheder praktiserede et team af bødkere, som fremstillede fadene og vedligeholdt dem i årevis: kældermestrenes ekspertise, som tog sig af portvinene under dens lange rejse i tiden: og blenderens kunst, som gav VVOP dens enestående balance og finesse.

Et mesterværk af fad ældning af portvin, VVOP bekræfter Taylors plads som førende inden for produktionen af ​​de fineste fadlagrede Porte af stor alder.

8.000,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: