L´Ecole Ferguson Vineyard Walla Walla Walley Washington 2016

Ferguson Vineyard, med den vulkanske undergrund, er en af L’Ecole No 41s store stoltheder og denne vin er deres nyeste single vineyard Bordeaux-blend. Sammensætningen består af 62% Cabernet Sauvignon, 26% Merlot, 6% Cabernet Franc og 6% Malbec. Vinen ligger 22 måneder på små fade af fransk eg, hvoraf 50% er nye.

Det familieejede vinhus L’Ecole har til huse i Walla Walla Valley; en enklave omkranset af den større AVA, Colombia Valley i det østlige Washington. Her er solskinstimerne mange, og der er langt mellem regnbyger. Faktisk får området op til 60 minutters mere solskin om dagen i gennemsnit end Napa Valley! Til gengæld køles dalen ned om natten af den svale bjergluft fra de nærliggende Blue Mountains. Den store temperaturforskel mellem nat og dag giver ideelle betingelser for fuldmoden frugt som stadig har syre og struktur i god behold.
Som winemakere på 3. generation har L’Ecole både tradition og know-how, og huset er med tiden blevet bannerfører for bæredygtig vinproduktion i regionen.

675,00DKK
Lager: På lager
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer